Over ons

GetOrganized is gespecialiseerd in het effectief omgaan met ruimte, middelen en informatie op kantoor, tijdens werk. Zij biedt oplossingen en structuur aan. Ook plaatst zij vraagtekens bij vanzelfsprekendheden en verantwoordelijkheden. Als katalysator en coach stimuleert GetOrganized werkgevers en werknemers om eigen mogelijkheden en vaardigheden nog beter te gebruiken. Het gaat altijd om maatwerk en individuele begeleiding: werkomgeving, karakter en manier van doen staan centraal. Een chaotische werkplek, al of niet in combinatie met een overvolle agenda, is één van de voornaamste veroorzakers van stress en kost bedrijven tijd en geld. In een overzichtelijke werkomgeving voelen mensen zich prettiger, hetgeen de productiviteit en de kwaliteit ten goede komt. Resultaten zijn snel zichtbaar en meetbaar.

Activiteiten: advisering op het gebied van werkplekorganisatie en stresspreventie; begeleiding van verbeter- en veranderingstrajecten; training en lezingen.

Ingrid van der Locht is gediplomeerd coach met als specialisaties organizing en burn-out. Ook levert zij stresspreventieprogramma’s op maat. Door The LeanSixSigma Company opgeleid tot LEAN Thinking. In 2011, 2012 en 2013 heeft zij het drie-delige ‘Handboek voor de Professional Organizer’ geschreven. Zij is regelmatige bezoeker van NAPO congressen in Amerika en is ambassadeur voor Europa van deze beroepsvereniging.